-===Fun Forum===-
---=====Best Forum=====---
Lista Forumurilor Pe Tematici
-===Fun Forum===- | Reguli | Inregistrare | Login

POZE -===FUN FORUM===-

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
alexxandra la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Timis
cauta Barbat
24 - 57 ani
-===Fun Forum===- / Muzica / LIVE8-THE LONG WAY TO JUSTICE, mai mult decat un concert! Moderat de CiuMeG, MOLLYnezu
Autor
Mesaj Pagini: 1
CiuMeG
Moderator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 9
"UN COPIL MOARE LA FIECARE 3 SECUNDE DIN CAUZA SARACIEI" - Ce legatura are acesta fraza cu LIVE 8? Citeste in continuare!

Multi dintre voi stiu ca LIVE8 este cel mai mare concert al anului 2005 din lume, insa foarte putini stiu ce presupune acest concert si ce inseamna el cu adevarat.
Asa cum declara si Bob Geldof, unul dintre initiatorii acestui eveniment, LIVE8 este cu siguranta un moment istoric in care oamenii simpli au ocazia sa infaptuiasca ceva monumental si sa ceara celor 8 lideri ai lumii sa puna capat saraciei de pe mapamond!
LEADERII G8 AU PUTEREA DE A SCHIMBA ISTORIA, INSA VOR AVEA VOINTA DE A FACE ACEST LUCRU NUMAI DACA MILIOANE DE OAMENI LE VOR ARATA "CA CE E DE AJUNS, ESTE DE AJUNS!"
Anuland in totalitate datoriile, dubland ajutoarele si asigurand un comert just pentru Africa, G8 ar putea schimba viitorul a milioane de oameni.
Acest concert vine ca un apel pentru leaderii G8 care se vor intruni pe 6-9 iulie 2005 la Summitul din Gleneagles, de a schimba viata oamenilor saraci din intreaga lume si in special a celor din Africa.
Acum 20 de ani, in 1985, a mai avut loc un astfel de concert de o maxima amploare -LIVE Aid, in urma caruia s-au strans peste 100 de milioane de dolari pentru Africa. Insa, LIVE8 nu este continuarea acestui concert. De data aceasta, artistii cheama oameni din intreaga lume sa se uneasca intr-o singura strigare - "In 2005 vrem sa va auzim vocea, nu va vrem banii". Fiecare dintre noi poate fi parte integranta a LIVE8 -THE LONG WAY TO JUSTICE!

DACA VRETI SA AFLATI MAI MULTE DESPRE ACEST CONCERT, DACA VRETI SA STITI CINE ESTE IN SPATELE ACESTUI MARE EVENIMENT (CE MUZICIENI,ACTORI,ETC), SA VEDETI CE AU DECLARAT MUZICIENII SI OAMENII DIN INTREAGA LUME, AVETI LA DISPOZITIE O SERIE DE ADRESE :
1.
2.
3.
Pe puteti afla intreaga lista de artisti care vor concerta in cele 5 orase, puteti urmari filmulete cu declaratii ale artistilor (cum ar fi Bono de la U2), puteti afla toate informatiile amanuntite despre acest concert si mai ales ce puteti face ca sa fiti parte activa a cauzei pe care o sustine concertul!
Nu uita, primul lucru pe care il poti face este sa urmaresti concertul!
Ia parte la LIVE8 -THE LONG WAY TO JUSTICE !!!

live8-the long way justice, mai mult decat concert! "un copil moare fiecare secunde din cauza

3KB


pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la