-===Fun Forum===-
---=====Best Forum=====---
Lista Forumurilor Pe Tematici
-===Fun Forum===- | Reguli | Inregistrare | Login

POZE -===FUN FORUM===-

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
AlinaMicu Profile
Femeie
25 ani
Brasov
cauta Barbat
25 - 39 ani
-===Fun Forum===- / Filme / Un film hollywoodian despre un roman Moderat de CiuMeG, MOLLYnezu
Autor
Mesaj Pagini: 1
MOLLYnezu
Administrator

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 62
Eric Bana a semnat contractul pentru a interpreta rolul principal intr-un film bazat pe memoriile scriitorului de origine romana Raimond Gaita  (foto). Romanul publicat in 1998, Romulus, My Father a devenit un bestseller.
Cartea este o cronica a bolii mentale de care suferea mama lui Gaita, despre bunatatea apropiata de sfintenie a tatalui sau si despre caderea sa nervoasa. Este de asemenea o meditatie asupra mostenirilor razboiului si a emigrarii si despre importanta prieteniei. Filmul va fi regizat de Richard Roxburgh.
Regizorul a declarat despre alegerea lui Bana in rolul lui Romulus Gaita: „Eric Bana se potriveste rolului in foarte multe aspecte. Tatal sau este croat, iar mama sa este nemtoaica; este pasionat de motociclete si este foarte implicat in rolul de tata. Toate astea se potrivesc cu personajul din scenariu – el fiind un roman casatorit cu o emigranta din Germania.”
Filmarile vor incepe in februarie 2006, iar drepturile de difuzare internationala a filmului au fost deja achizitionate de Arclight Films.

film despre roman eric bana semnat contractul pentru interpreta rolul principal intr-un film bazat

3.9KB


pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la